Baton czekoladowy z białkiem ryżowym i spiruliną raw bezglutenowy bio 47 g - lifefood
towar niedostępny
Opis
daktyle* (45%), pasta migdałowa*, białko ryżu w proszku* (14%), surowa czekolada* (11%) (surowe kakao sproszkowane*, surowa pasta kakaowa*, surowe ziarna kakao*) [zawartość kakao 100%], migdały*, pestki dyni*, oliwa z oliwek extra virgin*, spirulina w proszku* (0,5%), wanilia w proszku* (* składniki ekologiczne).
OPIS
Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Baton pakowany w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1656 kJ / 397 kcal;
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g;
Węglowodany: 36,0 g;
w tym cukry: 29,0 g;
Błonnik: 8,0 g;
Białko: 20 ,0 g;
Sól: 0,43 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Czechy