Baton kokos creme bio 22 g - rapunzel
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mleko w proszku pełne* (12%), kokos* (12%), olej palmowy*, masa kakaowa*, emulgator: lecytyna sojowa*, wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2547 kJ/613 kcal
Tłuszcz - 45,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 31,9 g
Węglowodany - 44,6 g
w tym cukry - 43,6 g
Błonnik - 2,6 g
Białko - 5,2 g
Sól - 0,18 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy laskowe i migdały
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy