Baton z jagodą i quinoa raw bezglutenowy bio 47 g - lifefood
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
owoce* (67%) (daktyle*, liofilizowane sproszkowane jagody* (5%), morwa biała*, liofilizowane sproszkowane maliny*), słonecznik* (19%), kiełkowana gryka* (5%), kiełkowana quinoa* (5%), nasiona chia* (Salvia hispanica) (2%), surowy tłuszcz kakaowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt odpowiedni wegan. Bezglutenowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1535 kJ / 368 kcal
Tłuszcz - 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2 g
Węglowodany - 52 g
w tym cukry - 40 g
Błonnik - 10 g
Białko - 8 g
Sól - 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy i sezam. Może zawierać fragmenty pestek owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Czechy