Chrupki jaglane cynamonowe bezglutenowe bio 60 g - biopont
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
łuszczone proso* (72%) , agawa* 18% (ekstrakt z agawy niebieskiej*), tłuszcz palmowy*, cynamon* (0,5%), karob* (mączka chleba świętojańskiego), maltodekstryna kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej. Ekstrudowane kulki jaglane o smaku cynamonowym.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1701 kJ / 404 kcal
Tłuszcz: 16,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g
Węglowodany: 64,1 g
w tym cukry: 18,7 g
Błonnik: 8,9 g
Białko: 8,7 g
Sól: 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
może zawierać orzeszki ziemne i mleko (łącznie z laktozą)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
- Kraj Producenta:
- Węgry