Chleb gryczany bezglutenowy bio 250 g - schnitzer
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
zakwas z gryki* (pełnoziarnista mąka gryczana*, woda), woda, mąka kukurydziana*, mąka sojowa*, pełnoziarnista mąka gryczana*, nasiona słonecznika*, pełnoziarnista mąka z prosa*, mąka ryżowa*, sól morska, błonnik jabłkowy*, miód* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 870 kJ/ 207 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 27,8 g
w tym cukry: 2,6 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 8,9 g
Sól: 1 g
Magnez: 95 mg (25%**)
(** dzienna referencyjna wartość spożycia)
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam, łubin i jaja
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |