Chrupki jaglane serowo-cebulowe bezglutenowe bio 75 g - biopont
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
kasza jaglana*, olej słonecznikowy*, mieszanka przypraw* (cebula w proszku * 1,1%, pietruszka*, chili*), mąka ryżowa*, ser Cheddar w proszku * 1,8%, sól morska, cukier trzcinowy*, ekstrakt drożdżowy*, maltodekstryna*, ocet winny z białego wina* (*certyfikowany skłądnik ekologiczny)
OPIS
Bezglutenowe chrupki jaglane o smaku serowo-cebulowym. Idealna zdrowa przekąska.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1780 kJ / 425 kcal
Tłuszcz: 18 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 52 g
W tym cukry: 3,6 g
Błonnik: 9,2 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,95 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzeszki ziemne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Węgry