Chrupki kukurydziane piramidki z solą morską bezglutenowe bio 20 g - fiorentini
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
kukurydza* (89%), oleje roślinne* (kukurydziany*, słonecznikowy*), sól morska (1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
UWAGI
Bez glutenu, bez zawartości drożdży.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1813 kJ / 430 kcal
Tłuszcz: 11,20 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,50 g;
Węglowodany: 75,30 g;
w tym cukry: 0,50 g;
Błonnik: 2,20 g;
Białko: 6,00 g;
Sól: 1,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Włochy