Chrupki orkiszowe pomidorowo-marchewkowe bio 40 g - mogli
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
mąka pszenna orkiszowa* (51%), olej słonecznikowy* (26%), mąka kukurydziana*, mieszanka przypraw* (9%) (pomidory w proszku* (4%), marchew w proszku* (3%), agawa w proszku*, oregano*, cebula w proszku*, papryka słodka w proszku*), sól, proszek do pieczenia* (skrobia kukurydziana*, regulator kwasowości: winiany potasu z soku winogronowego*, substancja spulchniająca: węglany sodu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2088 kJ / 500 kcal
Tłuszcz: 27 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g;
Węglowodany: 54 g;
w tym cukry: 2 g;
Błonnik: 3,3 g
Białko: 8,5 g;
Sól: 2,5 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler, gorczycę, mleko (łącznie z laktozą).
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte i spożyć w ciągu kilku dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy