Chrupki ryżowe z soczewicą i ciecierzycą bezglutenowe bio 45 g - fiorentini

9265CHRUPKI RYŻOWE Z SOCZEWICĄ I CIECIERZYCĄ BEZGLUTENOWE BIO 45 g - FIORENTINI-1
  • promocja
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 4,99 zł 6,50 zł 4.99
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

SKŁADNIKI
mąka ryżowa* (57%), mąka z soczewicy* (32%), mąka z ciecierzycy* (4,5%), oleje roślinne* (kukurydziany*, słonecznikowy*), sól morska, naturalny aromat* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

UWAGI
Bez glutenu, bez zawartości drożdży.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1633 kJ / 386 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 70, g;
w tym cukry: 0,7 g;  
Błonnik: 13,0 g;                                                                                 
Białko: 13 g;
Sól: 1,7 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA                      
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych

WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
jest
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj Producenta:
Włochy

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl