Ciastka jaglane z czekoladą bezglutenowe bio 150 g - irenki
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
płatki jaglane* 51%, jaja kurze*, cukier trzcinowy*, olej rzepakowy*, kropelki czekoladowe* 7,6 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy* tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (z soi)] (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1649 kJ/ 393 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łacznie z laktozą), soję, nasiona sezamu, orzeszki ziemne i orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- Follow sp. z o.o. Murowaniec 2, 62-840 Murowaniec
- Kraj Producenta:
- Polska