Cukier cytrynowy bio 20 g - amylon
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, mielona skórka cytrynowa* 2,5%, aromat cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 1673 kJ / 394 kcal;
Tłuszcz: 0,10 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,10 g;
Węglowodany: 98,20 g;
w tym cukry: 96,20 g;
Białko: 0,20 g;
Sól: 0,10 g
INFORMACJA ALERGENNA
może zawierać śladowe ilośći glutenu, mleka (łącznie z laktozą) oraz jaj
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Czechy
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |