Czekolada couverture z nadzieniem pralinowym nirwana bio 100 g - rapunzel
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy* (cukier Rapadura* i Cristallino*), orzechy laskowe* (21 %), tłuszcz kakaowy*, masa kakaowa*, syrop ryżowy w proszku* (7%), kakao w proszku*, sól morska, emulgator: lecytyna sojowa*, wanilia bourbon* (*certyfikowany składniki ekologiczny). Masa kakaowa min. 40%.
OPIS
Czekolada o delikatnym i kremowym nadzieniu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna -2399 kJ/576 kcal
Tłuszcz - 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone- 16 g
Węglowodany -52 g
w tym cukry - 44 g
Błonnik - 3,9 g
Białko - 4,6 g
Sól - 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać migdały, mleko (łącznie z laktozą)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejsu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy