Czekolada surowa cappuccino migdałowe z morwą bio 50 g - cocoa
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, migdały* 9%, morwa biała* 2,8%, kawa mielona* 0,5%, wanillia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny) zawartość masy kakaowej min. 55%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2476kJ / 597kcal
Tłuszcz: 45 g;
w tym kwasy nasycone: 26,0 g;
Węglowodany: 36,0 g;
w tym cukry: 34,0 g;
Błonnik: 7 g;
Białko: 7 g;
Sól: 0,2 g.
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera migdały
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Polska