Daktyle w czekoladzie gorzkiej bezglutenowe bio 50 g - doti
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
suszone daktyle * 51%, czekolada gorzka 48% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi), kakao* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kawałki suszonych daktyli oblanych gorzką czekoladą. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1696 kJ/409 kcal
Tłuszcz: 19 g;
w tym kwasy nasycone: 11 g;
Węglowodany: 49 g;
w tym cukry: 44 g;
Białko: 5,6 g;
Sól: 0,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca i migdały.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Polska