Hummus z awokado bezglutenowy bio 170 g - florentin
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
namoczona ciecierzyca* (27%), awokado* (22%), woda, olej słonecznikowy*, pasta sezamowa* (10%), natka pietruszki*, skrobia kukurydziana*, sól morska, czosnek*, sok z cytryny*, papryka słodka*, papryka chilli*, kolendra*, kardamon*, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 875 kJ / 209 kcal
Tłuszcz: 18,5 g;
w tym kwasy nasycone: 3,0 g;
Węglowodany: 4,5 g;
w tym cukry: 1,8 g;
Białko: 4,8 g;
Sól: 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +6 st.C.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Holandia
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |