Kiełbaski roztoczańskie bio 115 g - wasąg (z półki)
towar niedostępny
Opis
mięso wieprzowe* 89,6 %, woda, tłuszcz wieprzowy*, sól, przyprawy*, cukier*, glukoza*, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kiełbasa wieprzowa średniorozdrobniona wędzona, parzona. Jelit baranie - osłonka. Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1335 kJ/ 323 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: < 0,5 g
w tym cukry: < 0,5 g
Białko: 13 g
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 2°C do 10°C
- CERTYFIKAT BIO:
- CERTYFIKAT BIO
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:
- ZAKŁAD MIĘSNY WASĄG SP. J., HEDWIŻYN 118, 23-400 BIŁGORAJ