Mąka z czerwonej soczewicy bezglutenowa bio 450 g - probio
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
Mąka z soczewicy* (*składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka z soczewicy doskonale nadaje się do zagęszczania dań mięsnych, warzyw i zup, do wypieku ciasteczek, muffinów, panierowania czy przygotowywania ciast i naleśników.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1580 kJ/378 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 67 g
W tym cukry: 0,0 g
Błonnik: 10 g
Białko: 24 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25?C i wilgotności względnej do 70%.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Czechy
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |