Makaron kukurydziany świderki fusilli bezglutenowy bio 250 g - dalla costa
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt przeznaczony dla dzieci powyżej 3 roku życia
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 l osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 11-12 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1516 kJ / 357 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 78 g
w tym cukry: 0,3 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 7,8 g
Sól: 0,016 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Włochy