Makaron orkiszowy jajeczny nitka bio 250 g - alb gold
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
mąka orkiszowa typ 630*, jaja* (10%) (*certyfikowany składnik ekologiczny )
OPIS
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
gotować ok. 6 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1552kJ / 366 kcal;
Tłuszcz: 3 g;
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,9 g;
Węglowodany: 73 g;
w tym cukry: 0,6 g;
Błonnik: 1,6 g;
Białko: 11,0 g;
Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed światłem
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- Kraj Producenta:
- Niemcy
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |