Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy bio 250 g - rapunzel

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 12,42 zł 12.42
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

SKŁADNIKI

mąka z brązowego ryżu* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Zagotować 1 L wody, dodać 100 g makaronu, posolić i pomieszać delikatnie. Po 10 minutach można dolać zimnej wody, a następnie odlać ugotowany makaron.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1524kJ / 360 kcal

Tłuszcz - 2,5 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone- 1 g

Węglowodany - 75 g

w tym cukry - 1 g

Błonnik - 2,5 g

Białko - 8 g

Sól - < 0,008 g

WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
jest
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Kraj Producenta:
Niemcy

Dane techniczne

Certyfikat BIO tak

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl