Makaron ryżowy spaghetti bezglutenowy bio 250 g - rapunzel
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
mąka z brązowego ryżu* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 100 g makaronu, posolić i pomieszać delikatnie. Po 10 minutach można dolać zimnej wody, a następnie odlać ugotowany makaron.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1524kJ / 360 kcal
Tłuszcz - 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone- 1 g
Węglowodany - 75 g
w tym cukry - 1 g
Błonnik - 2,5 g
Białko - 8 g
Sól - < 0,008 g
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |