Makaron ryżowy z ryżu tajskiego bezglutenowy bio 250 g - terrasana
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
mąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3 minuty, odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 72,7 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 1,8 g
Białko - 7,3 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Holandia
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |