Masło klarowane ghee bio 220 g - finck ayurveda
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
tłuszcz mleczny* (100%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
ZALECANE SPOŻYCIE
Do duszenia, pieczenia, smażenia, na chleb. Jako dodatek do gotowanej żywności w celu wzmocnienia smaku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 3763 kJ/899 kcal;
Tłuszcz: 99,9 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 65,8 g;
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Białko: 0 g;
Sól: 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą).
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej, z dala od źródeł światła.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |