Masło shea bio 200 ml - bio planete
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
masło shea* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Doskonały do przygotowywania dań, gotowania i smażenia
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 3367 kJ / 819 kcal
Tłuszcz - 91 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 43 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 42 g
Zawiera znikome ilości węglowodanów, cukrów, białka i soli.
UWAGA
Masło shea w temperaturze do 28 stopni Celsjusza ma konsystencję stałą. W celu zmiany konsystencji na płynną umieścić produkt w kąpieli wodnej.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- ÖLMUHLE MOOG GMBH, KLAPPENDORF 1, 1623 LOMMATZSCH
- Kraj Producenta:
- Francja