Masło śmietankowe bio 250 g - oma
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
śmietanka*, kultury bakterii kwasu mlekowego (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość tłuszczu mlecznego: 82%
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3125 kJ / 748 kcal
Tłuszcz: 82 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 52 g;
Węglowodany: 0,7 g;
w tym cukry: 0,7 g;
Białko: 0,6 g;
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8 stopni C.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |