Miso mugi pasta sojowa z jęczmieniem bio 350 g - terrasana
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
nasiona soi*, jęczmień*, woda, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 606 kJ/ 145 kcal
Tłuszcz - 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
Węglowodany - 9,5 g
w tym cukry - 5,6 g
Błonnik - 5,1 g
Białko - 11,6 g
Sól - 11,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Holandia