Miso shiro białe na bazie ryżu bezglutenowe bio 200 g - danival
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
ryż*, nasiona soi* (37%), woda, nierafinowana sól morska, enzym (aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt jest pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 866 kJ / 205 kcal
Tłuszcz - 4,30 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 0,70 g
Węglowodany - 32,1g
w tym cukry - 19,80 g
Białko - 8,40 g
Sól - 2,77 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt zawiera soję.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Francja