Ocet jabłkowy niefiltrowany bio 700 ml - bio food
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
ocet z jabłek ekologicznych
OPIS
Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową niskoprocentowego ekologicznego wina jabłkowego (cydru).
Naturalnie mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych. Produkt niepasteryzowany.
UWAGA
Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 66,9 kJ / 16 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,013 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłdonym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 st. C.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Polska
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |