Oliwa z oliwek extra virgin biancolilla bio 500 ml - alce nero
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
oliwa z oliwek Biancolilla extra virgin* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Oliwa z oliwek extra virgin jest wykonana przy użyciu jednej odmiany oliwek Biancolilla. Oliwa o jasnozielonej barwie z żółtymi refleksami. Doskonale łączy się z surowymi i gotowanymi warzywami, ziemniakami, zupami i grillowanymi rybami.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 3389 kJ / 824 kcal
Tłuszcz - 91,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 14,1 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 68,3 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 9,2 g
Węglowodany - 0 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od źródeł światła i ciepła.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Włochy
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |