Paluszki bezglutenowe bio 45 g - biopont
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
skrobia (kukurydziana*, ziemniaczana*), woda, mąka* (ryżowa*, kukurydziana*, jaglana*), syrop ryżowy*, olej słonecznikowy*, sól morska (2,1%), cukier trzcinowy*, łuska babki płesznik*, emulgator: lecytyna słonecznikowa, ekstrakt drożdżowy, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, wodorowęglan amonu, regulator kwasowości: wodorotlenek sodu (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Złota, lekko błyszczą przekąska o chrupiącej teksturze.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1595kJ / 378 kcal
Tłuszcz: 8,7 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 72,0 g
W tym cukry: 8,4 g
Błonnik: 1,6 g
Białko: 2,1 g
Sól: 2,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Węgry