Pasta Miso Hatcho na bazie soi ostra BIO - Lima - 300g

Dostępność: mała ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 30,91 zł 30.91
ilość szt.

towar niedostępny

Opis

  Opis produktu:    
 
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie.
 
   
Składniki:  
 
Soja*(64%), woda, sól morska(11%), mąka z prażonego jęczmienia*(0,8%), Koji (Aspergillus oryzae).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli CERTISYS - BE1

Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal)
białko - 23,6 g
węglowodany - 5,4 g;
w tym cukier: 2 g
tłuszcz - 9,8 g;
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g
błonnik - 8,2 g
sód - 4 g

Informacja alergenna: Zawiera gluten. Zawiera jęczmień i soję.
 
   
Opakowanie:  
 
300 g
 
   

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl