Pasta Miso Hatcho na bazie soi ostra BIO - Lima - 300g
towar niedostępny
Opis
Opis produktu: | |||
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie. | |||
Składniki: | |||
Soja*(64%), woda, sól morska(11%), mąka z prażonego jęczmienia*(0,8%), Koji (Aspergillus oryzae). *składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli CERTISYS - BE1 Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna - 854 kJ (204 kcal) białko - 23,6 g węglowodany - 5,4 g; w tym cukier: 2 g tłuszcz - 9,8 g; w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 1,6 g błonnik - 8,2 g sód - 4 g Informacja alergenna: Zawiera gluten. Zawiera jęczmień i soję. | |||
Opakowanie: | |||
300 g | |||