Pasta garam masala bezglutenowa bio 175 g - cosmoveda
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy*, przyprawy* (kolendra*, kminek*, pieprz czarny*, kurkuma*, kardamon*, cynamon*, goździki*, cebula*, imbir*, asafetyda*, kozieradka*, chili*), koncentrat pomidorowy*, czerwona soczewica (Masoor Dal)*, ocet owocowy*, sól kamienna ajurwedyjska, pasta z tamaryndowca*, cukier trzcinowy ajurwedyjski (jaggery)*, masło ghee* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 619 kJ/ 148 kcal
Tłuszcz: 11,9 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 6,3 g
W tym cukry: 1,0 g
Białko: 2,8 g
Sól: 0,5 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć w ciągu 3-4 dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- COSMOVEDA E.K., ADALBERTSTR 5/8, 10999 BERLIN
- Kraj Producenta:
- Niemcy