Pasta kremowa z awokado bezglutenowa bio 140 g - allos
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
awokado* (20%), olej słonecznikowy*, woda, pomidory*, nasiona słonecznika*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól, szpinak w proszku*, białko ze słonecznika w proszku*, skrobia z tapioki*, czosnek*, kurkuma*, pieprz*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, kwas: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1248 kJ / 302 kcal
Tłuszcz - 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,6 g
Węglowodany -7,6 g
w tym cukry -5,1 g
Błonnik- 2,4 g
Białko - 3,1 g
Sól - 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |