Pasta słonecznikowa z rukolą i gorczycą bezglutenowa bio 180 g - zwergenwiese
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
nasiona słonecznika* (26%), woda, olej słonecznikowy*, rukola* (14%), cebula*, sok cytrynowy z koncentratu*, sól, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1213 kJ/294 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g
Węglowodany: 2,6 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 6,6 g
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
- Kraj Producenta:
- Niemcy