Produkt sojowy fermentowany naturalny bio 250 ml - sojade
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
napój sojowy* 97,4%, skoncetrowany sok jabłkowy*, żywe kultury bakterii kefirowych wegańskie (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 146 kJ / 35 kcal
Tłuszcz: 1,5 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g;
Węglowodany: 2,5 g;
w tym cukry: 2,2 g;
Białko: 2,7 g;
Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8 stopni C.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Francja