Sajgonki warzywne z ananasem bio 200 g - lotus
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
Nadzienie: kapusta biała kiszona* 22%, tofu* 7% (woda, soja*, substancja wiążąca: siarczan wapnia), ananas* 7%, marchew*, kapusta biała*, migdały* 5%, kiełki fasoli mung* 5%, rodzynki* płatki ziemniaczane*, przyprawy* (zawiera gorczycę*), sól morska. Ciasto: woda, mąka orkiszowa* 15%, olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 863 kJ / 206 kcal
Tłuszcz: 9,9 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g;
Węglowodany: 22,0 g;
w tym cukry: 6,7 g;
Błonnik: 3,1 g;
Białko: 5,5 g;
Sól: 1,1 g
INFORMACJE ALERGENNE
Może zawierać sezam i orzechy nerkowca
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu na średnim ogniu
2. Piec na grillu na średnim ruszcie, aż ciasto skuszeje
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- Producent - nazwa i adres:
- ORGANIC VEGGIE FOOD GMBH, HANDWERKERPARK 24, 83093 BAD ENDORF
- Kraj Producenta:
- Niemcy