Salami piccante plastry bezglutenowe bio 70 g - primavera
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
wieprzowina*, sól morska, cukier trzcinowy*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pikantne salami. Idealny składnik na prawdziwą włoską pizzę. Wspaniale komponuje się z innymi produktami na desce serów i wędlin. Może być również obsmażane i dodawane do sosów.
Nie zawiera glutenu, środków chemicznych i konserwantów. 100% mięso wieprzowe z włoskich gospodarstw hodowlanych.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1851 kJ/ 446 kcal
Tłuszcz: 36,70 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,73 g
Węglowodany: 0 g;
w tym cukry: 0 g;
Białko: 29,0 g;
Sól: 3,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 7 stopni C.
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Włochy