Serek wiejski bio 20% tłuszczu w suchej masie 200 g - oma
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
pasteryzowane mleko krowie*, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka mikrobiologiczna (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 386 kJ / 92 kcal
Tłuszcz: 4,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g;
Węglowodany: 1,0 g;
w tym cukry: 1,0 g;
Białko: 13 g;
Sól: 0,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +8 stopni C.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |