Chipsy kukurydziane o smaku paprykowym bezglutenowe bio 75 g - amaizin
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (73%), olej słonecznikowy*, mieszanka paprykowa* (5%) (skrobia ryżowa*, sól morska, syrop glukozowy*, przyprawy*, cebula*, ekstrakt drożdżowy, ekstrakt paprykowy) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2009 kJ / 480 kcal
Tłuszcz - 21,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,2 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 17,2 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 2,2 g
Węglowodany - 62,8 g
w tym cukry - 1,5 g
Białko - 6,7 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Holandia