Ciasteczka z mąki z czerwonej soczewicy czekoladowe bezglutenowe bio 100 g - zemanka
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
mąka z czerwonej soczewicy* (33%), nieutwardzony tłuszcz roślinny* (olej słonecznikowy*, tłuszcz kakaowy*, woda, emulgator: lecytyna słonecznikowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), nierafinowany cukier trzcinowy*, jaja*, ekstrakt z kokosa* 11,5%, gorzka czekolada* 7,5 % (nierafinowany cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny), kakao*, naturalny aromat wanilii* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej minimum 60%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1803 kJ / 432 kcal
Tłuszcz: 25 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,3 g;
Węglowodany: 41 g;
w tym cukry: 20 g;
Białko: 11 g;
Sól: 0,07 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Czechy