Daktyle w surowej czekoladzie bio 70 g - cocoa
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
czekolada* 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), daktyle*50% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1914 kJ / 459 kcal
Tłuszcz: 26 g;
w tym kwasy nasycone: 17 g;
Węglowodany: 47 g;
w tym cukry: 45 g;
Błonnik: 10 g;
Białko: 5 g;
Sól: 0,1 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Polska