Jagody goji w surowej czekoladzie bio 70 g - cocoa
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
czekolada* 65% (ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon), jagody goji*35% (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej min. 65%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2015 kJ / 483 kcal
Tłuszcz: 29 g;
w tym kwasy nasycone: 18 g;
Węglowodany: 44 g;
w tym cukry: 42 g;
Błonnik: 9 g;
Białko: 9 g;
sól: 0,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Polska