Pasta kremowa arrabbiata bezglutenowa bio 140 g - allos
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, pomidory* (10%), czerwona papryka* (9%), woda, koncentrat pomidorowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1%), ocet owocowy*, papryka w proszku*, zmielone chili* (0,5%), białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*, cząber* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta o intensywnym smaku warzyw. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1384 kJ / 335 kcal
Tłuszcz - 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,2 g
Węglowodany -8,7 g
w tym cukry -6,3 g
Błonnik- 2,1 g
Białko - 3,8 g
Sól - 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy
Dane techniczne
Certyfikat BIO | tak |