Pasta słonecznikowa z suszonymi pomidorami bezglutenowa bio 180 g - zwergenwiese
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
woda, koncentrat pomidorowy* 18 %, nasiona słonecznika* 13 %, suszone pomidory* 12 %, cebula*, pomidory* 10 %, olej słonecznikowy*, syrop jabłkowy*, syrop z agawy*, sok cytrynowy z koncentratu*, skrobia ziemniaczana*, sól, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 865 kJ/ 209 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 9,0 g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 4,5 g
Sól: 1,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
- Kraj Producenta:
- Niemcy