Proszek do pieczenia bezglutenowy bio 3 x 17 g - bio vegan
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
skrobia z tapioki*, substancja spulchniająca: węglan sodu; regulator kwasowości: winiany potasu (22,8%), sproszkowany sok z cytryny*, substancja zagęszczająca: guma guar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wykonane z opakowania biodegradowalnego, które rozkłada się w ciagu 6-9 miesięcy do dwutlenku węgla, wody i biomasy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 966 kJ / 226 kcal;
Tłuszcz: <0,5 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 43 g;
w tym cukry: < 0,5 g;
Błonnik: 0,5 g;
Białko: <0,5 g;
Sól: 18,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy