Sardynki w bio oliwie z oliwek 120 g - pan do mar
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
sardynki 75%, oliwa z oliwek* 24%, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sardynki ze zrównoważonego rybołówstwa
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 893 kJ / 210 kcal;
Tłuszcz: 13,1 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,92 g;
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 6,59 g;
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 2,6 g;
Węglowodany: <2,0 g;
w tym cukry: < 0,1 g;
Błonnik: <1,0 g;
Białko: 21,8 g;
Sól: 0,87 g;
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni
- CERTYFIKAT BIO:
- nie dotyczy
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Hiszpania