Ser feta bio 200 g - bio agros
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
mleko owcze*, mleko kozie* 30% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1279 kJ / 309 kcal
Tłuszcz: 26,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,0 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 18,0 g
Sól: 2,8 g
INFORMACJE ALERGENNE
Zawiera lakozę.
ZALECANE MIEJSCE PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Grecja
- Producent - nazwa i adres:
- BIOAGROS S.A., VASILEOS PAVLOU 2, 58300 KRIA VRISI