Sos salsa pikantny bezglutenowy bio 260 g - amaizin
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
koncentrat pomidorowy*, ocet*, cebula*, syrop kukurydziany*, papryka czerwona*, papryka zielona*, skrobia ryżowa*, sól morska, sos Tamari* (soja*, sól morska), mąka kukurydziana*, drożdże*, regulator kwasowości- kwas cytrynowy, pieprz cayenne*, przyprawa curry* (zawiera gorczycę*), maltodekstryna kukurydzana*, zioła i przyprawy* (może zawierać seler*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 372 kJ / 89 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 21,2 g
w tym cukry: 16,3 g
Białko: 1,3 g
Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Holandia