Sos sojowy bezglutenowy bio 250 ml - terrasana
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
woda, nasiona soi*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, fermentowane koji), fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Sos otrzymany w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 315 kJ/74 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,0 g
Węglowodany - 8,3 g
w tym cukry - 0,0 g
Błonnik - 0,0 g
Białko - 9,8 g
Sól - 14,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, cienym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Holandia