Zagęszczony produkt migdałowy do gotowania i pieczenia bezglutenowy bio 200 ml - natumi
towar niedostępny
Opis
SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy*, migdały* (3 %), substancje zagęszczające: guma gellan, mączka chleba świętojańskiego*, guma guar*, sól morska (*certyfikowany składni ekologiczny)
OPIS
Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 280 kJ/68 kcal
Tłuszcz - 7,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,0 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 3,1 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 4,5 g
Węglowodany - 0,2 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0,5 g
Białko - 0,8 g
Sól - 0,07 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy i soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:
- NATUMI GMBH, GIERLICHSTR. 17, 53840 TROISDORF
- KRAJ PRODUCENTA:
- Niemcy